Tipizate personalizate

Folosite zilnic, tipizatele pot deveni acum o alta modalitate de a va face reclama si de a da un plus imaginii firmei dumneavoastra! Printate/tiparite color sau alb-negru, la mare rezolutie, acestea pot contine diverse texte, imagini, logouri si chiar produse reprezentative!
Nu mai este nevoie ca la fiecare factura, chitanta sau aviz sa completati si datele firmei dumneavoastra, deoarece acestea vor fi direct imprimate/printate/tiparite pe fiecare pagina a tipizatelor si de asemenea vor fi numerotate/inseriate! Tipizatele sunt printate/tiparite pe hartie autocopiativa, de 60 de gr./m2 (alba, rosie si verde), coperta color, pe carton alb de 250 de gr./m2. Va garantam ca va vom oferi printuri de calitate. Printul, tiparul, personalizarea sunt executate pe aparate de ultima generatie din domeniul publicitatii.


TIPIZATE
DIMENSIUNE ALB-NEGRU COLOR
A6 5.30 10.48
A5 7.80 17.74
A4 14.70 30.84
* Pentru orice alte dimensiuni, cantitati, specificatii speciale va rugam sa specificati in comanda(pe site, in sectiunea "comanda mea"), sau sa ne contactati telefonic! * Se pot executa orice tip de tipizate, la cerere(facturiere, chitantiere, avize de insotire a marfii, bon de consum, bon de transfer/restituire, decont de cheltuieli, dispozitie de casierie, foi de parcurs/transport persoane, marfa, lista de inventariere, monetar, nota de intrare receptie/constatare, nota de comanda, ordin de deplasare, registru de casa, registru de intrare-iesire, etc).

Preturile afisate sunt exprimate in LEI, pretul fiind per bucata sau metru patrat, fara TVA!
Pentru termeni si conditii de plata si de livrare va rugam accesati pagina termeni si conditii.